0:00 / 0:00
Vasilisa prekrasna
Išli smo u Afriku
Kako mama kuva
Život je pleten od tankih niti

Основни услови коришћења

Мала библиотека је независтан и самофинансирајући подухват. Циљеви нашег подухвата су боље учење, бржа размена, развој језика и подршка стварању на српском језику, као и развој преносивих и савремених носача језика. Учлањењем у Малу библиотеку помажете наш рад. Сва наша средства усмерена су на развој лепих садржаја којим можемо помоћи учење језика.

Молимо вас да се придржавате следећих правила:

ПРАВИЛА ЗА КОРИСНИКЕ

ЧЛАНСТВО: Током трајања чланства, корисник има појединачну, јединствену дозволу за коришћење Мале библиотеке.

– РАДОВИ: Мала библиотека садржи радове и дела која су у власништву Мале библиотеке или су дати Малој библиотеци на коришћење. Радови који се налазе на страницама Мале библиотеке састоје се од књижевности, цртежа, електронске припреме, превода, гласова и музике. Радови објављени у Малој библиотеци уживају заштиту стваралачког и издавачког права.

– КОРИСНИЦИ: Корисници се обавезују на савесно коришћење. Корисници имају право да путем интернета, у личној употреби, неограничено користе све радове који се налазе на страницама Мале библиотеке. Снимање, преношење или трговање објављеним радовима нису дозвољени. Препродаја, поновно издавање, преношење, слање емаилом, објављивање на другим интернет страницама такође нису дозвољени.

– РЕШЕЊА: Називи и решења као што су ‘Мала библиотека’, ‘иБиблиотека’, ‘Игране књиге’ и ‘Кликери’ заштићени су пословним знацима.

ПРАВИЛА РАДА МАЛЕ БИБЛИОТЕКЕ:

– РЕКЛАМЕ: Мала библиотека не садржи рекламе. Циљ нам је да деца буду безбедна у Малој библиотеци а родитељи безбрижни.

– ЛИЧНИ ПОДАЦИ: Мала библиотека не користи личне податке нити прати своје чланове, осим у погледу побољшања услуге Мале библиотеке.

– ПРИХОДИ: Приходи Мале библиотеке се користе за даљи развој занимљивих, лепих, вредних садржаја на српском језику.

Започни своју пустоловину у Малој библиотеци: Учлани се!